توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

ماهی تاکو | RecipeTin می خورد

برای درست کردن طعم های ماهی شگفت انگیز نیازی به سرخ کردن ندارید. شما فقط به یک ماریناد بسیار عالی احتیاج دارید!

برای درست کردن طعم های ماهی شگفت انگیز نیازی به سرخ کردن ندارید. شما فقط به یک ماریناد بسیار عالی احتیاج دارید! این دستور العمل یک روش جدی خوشمزه برای سرو فیله های ماهی سفید است. در هر صورت ، آنها سالم ، سالم و پشت سر هم با خوبی های جدی تاکو هستند!

جایزه: آنها بطور تصادفی سالم هستند

بستن تاکوهای ماهی را روی یک بشقاب آماده ، برای غذا خوردن قرار می دهیم

ماهی تاکو

یک تاکو ماهی بد از یک تاکو مرغ بد بدتر است.

و در حالی که بیشتر افراد بعد از چندین تجربه تلخ خاموش می شوند ، من ادامه می دادم و فکر می کردم بهتر خواهد بود.

منظورم بدبختی است آنها از زمانی که اولین بار آنها را امتحان کردم ، همیشه یکی از غذاهای مورد علاقه من بوده اند.

و من سپاسگزارم که تسلیم نشدم. چون تازه بهتر و بهتر شد. به مکزیک رفت ، معامله واقعی را چشید و از آن به عنوان هدف خود برای ایجاد خود استفاده کردم.

و اکنون دستور تهیه ماهی Taco را دارم. خوب ، حداقل کاری که انجام می دهم به نظر می رسد بهترین دستور ماهی Taco ماهی است. ?

کاری که من دوست دارم انجام دهم این است که طعم ماهی را با یک ماریناد آهک چیپوتل میل کنید. شما فقط دانستن با نگاه کردن به آن خوب پیش می رود ، درست است ؟!

پخت و پز ماهی مارینت شده برای تاکو ماهی

می خواهید به آن نگاه کنید !!! در داخل مناقصه و آبدار ، قهوه ای عمیق طلایی در خارج ، با طعم فقط یک ماریناد سریع 20 دقیقه ای طعم دهنده است!

نزدیک ماهی دو چنگال که برای تاکوها در حال جمع شدن هستند

چه چیزی را با ماهی تاکو سرو کنید

این چیزی است که من با تاکو ماهی سرو می کنم:

  • ماهی خرد شده با چیپوتل؛
  • “سس صورتی تاکو” – 2 ماده ، خامه ترش یا ماست خامه ای فصلی ، با ماهی بسیار خوب پیش می روند.
  • کلم ترشی سریع؛ و
  • گوه های آهک و برگ گشنیز / گشنیز.

تاکو ماهی با کناره ها و تاپینگ ها - کلم ترشی و سس تاکو ماهی

آنچه شما برای تاکو ماهی نیاز دارید

این همان چیزی است که شما برای درست کردن تاکو ماهی لازم دارید.

آنچه در Fish Tacos اتفاق می افتد

هر فیله ماهی سفید محکم در اینجا خوب کار خواهد کرد ، به خصوص اگر گوشتی باشد.

موارد دلخواه من اسنپر و باراموندی است. آنها گوشتهای “گوشتی” دارند که من به ویژه در بدبختی دوست دارم.

ماهی های معمولی دیگر که ایده آل هستند عبارتند از: tilapia ، bass، cod، John Dory and Silver Dory، ling، bream، haddock، pollack، monkfish.

توصیه می کنم از:

  • ماهی کاملاً لاغر – مثل شمشیر ماهی ، ماهی تن و ماهی شاه ماهی
  • ماهی بسیار ظریف – مانند کبوتر تنها و سرحال

ترشی کلم سریع برای بدبختی

من این کلوچه ها را با یک کلم ترشی سریع سرو می کنم. برداشتن آن باعث می شود کلم فلاپی شود ، بنابراین با ماهی مخلوط بهتر می شود (کلم خام برای ماهی دلپذیر خیلی پوکی و ترد خواهد بود) ، و جلبک دریایی سبک یک جفت کلاسیک با غذاهای دریایی است.

در اینجا آنچه برای کلم ترشی لازم دارید آورده شده است:

کلم ترشی برای تاکو ماهی

خود را محدود نکنید که از این کلم ترشی فقط برای لکه های ماهی استفاده کنید! این با انواع بدبختی ها پیش می رود – جوجه، مد روز تاکو گوشت گاو، گوشت گاو خرد شده، گوشت خوک گوشت خوک.


چگونه با آن مقابله کنیم

فکر می کنم کاملاً درباره آن صحبت کرده ام ، اما در اینجا تصویری وجود دارد!

  • 20 دقیقه ماریناد ماهی – دیگر ، در غیر این صورت آب لیموترش موجود در ماریناد ماهی را “طبخ” می کند.
  • آن را بپزید ، صاف کنید.
  • سس تاکوس سریع – خامه ترش و sriracha. من آن را سس تاکو صورتی خودم می نامم.
  • کلم ترشی – 20 دقیقه برای فلاپی (همان زمان آب شیرین کردن ماهی ، خوب و عملی!)؛
  • همه چیز را خاموش کنید

چگونه بهترین حیوانات ساده ماهی را تهیه کنیم

بستن تاکوهای ماهی ، آماده غذا خوردن است

من معمولاً تا وعده های غذایی ماهی را در اجاق گاز در وسط هفته برای اجاق گاز طبخ می کنم. اما این همین است خارق العاده غذا برای کباب با دوستان! آنقدر سریع طبخ می شود که شما را از میهمانان دور نکند و می توانید تورتیلا را روی BBQ پرتاب کنید تا گرم شود.

همچنین به راحتی تراز می شود و شما می توانید همه چیز را روی میز بگذارید و بگذارید همه به خود کمک کنند. قطعاً روش مورد علاقه من سرگرمی !! – ناجی ایکس


نحوه ساخت آن را مشاهده کنید

گرسنه برای بیشتر؟ اشتراک در min خبرنامه و دنبال کنید فیس بوک، شکنجه ~~ POS = TRUNC و نمایش مشخصات عمومی برای همه آخرین به روز رسانی ها

بستن تاکوهای ماهی را روی یک بشقاب آماده ، برای غذا خوردن قرار می دهیم

ماهی تاکو

بخش4

نشانگر ماوس را در مقیاس فشار داده یا نگه دارید

دستور العمل ویدیوی بالا ماهی که با طعم های تازه کلاسیک مکزیکی ، طعم دار شده تا طلایی رنگ خوراکی می شود ، برای طعم مرغ مناسب است کلم قرمز به راحتی ترشی همراهی کامل با ماهی های نرم است ، یک کنتراست ساختاری عالی. یک دستور العمل فوق العاده برای فیله ماهی های سفید ، ماهی ماهی سرخ شده را از دست نخواهید داد!

عناصر

ماهی اب نمک که سرکه و شراب و ادویه بان زده و گوشت ماهی را دران می خوابانند

  • 1.2 کیلوگرم / 600 گرم فیله ماهی جامد (یادداشت 1)
  • 1 عدد آهک
  • 3 اس اس آب لیمو
  • 1 اس اس chipotlepulver (توجه 2)
  • 1 اس اس کنسرو جلاپنو ، ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان گشنیز / گشنیز ، ریز خرد شده
  • 2 سیر میخک خرد شده
  • 3 اس اس روغن زیتون
  • نمک و فلفل

کلم ترشی سریع

  • 4 فنجان کلم قرمز ، ریز خرد شده
  • 3 ساقه پیاز سبز ، ریز قطری بر روی مورب برش بزنید
  • 2 اس اس سرکه شراب قرمز (یا سرکه شراب سفید ، سرکه سرو)
  • 1/2 TS نمک

سس تاکو صورتی

  • 3/4 فنجان خامه ترش (یا ماست)
  • نتیجه 2 – 3 اس اس sriracha تنظیم به سلیقه (توجه داشته باشید 3)

برای طبخ و سرو

  • 1 اس اس روغن زیتون
  • 12 تورتیل های کوچک (ذرت یا آرد) ، گرم شده
  • قاچ آهک
  • برگ گشنیز / گشنیز

دستورالعمل

  • اب نمک که سرکه و شراب و ادویه بان زده و گوشت ماهی را دران می خوابانند ماهی: ترکیبات ماریناد ماهی را در یک کیسه زیپ دار ترکیب کنید. به مدت 20 دقیقه برای ترشی بگذارید – بیش از 1 ساعت.
  • کلم ترشی: مواد کلم ترشی را درون یک کاسه بریزید. به مدت 30 دقیقه ترکیب کنید و کنار بگذارید. مایعات اضافی را خالی کنید و کلم را با دستان خراش دهید (برای نرم شدن). کنار بگذارید.
  • سس صورتی: مخلوط کنید تا ترکیب شود.
  • طبخ ماهی: روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت زیاد گرم کنید. از هر طرف به مدت 2 دقیقه ماهی بپزید ، یا تا زمانی که طلایی شود و پخته شود.
  • ماهی ها را روی صفحه برداشته و آن را در تکه های بزرگ صاف کنید.
  • برای جمع کردن تاکو ، تاپ را با کلم و سپس ماهی ، یک توپی خامه ترش و فشار آب لیموترش جمع کنید. تاج روی تاشو را تا کنید و لذت ببرید!

یادداشت دستور العمل:

1. ماهی – علاقه مندی های من اسنپر و باراموندی هستند. آنها گوشتهای “گوشتی” دارند که من به ویژه در بدبختی دوست دارم. ماهی های خوب دیگر عبارتند از: tilapia ، bass، cod، John Dory and Silver Dory، ling، bream، haddock، pollack، monkfish.
توصیه برای جلوگیری از:

  • ماهی بدون چربی – مانند ماهی شمشیر ، ماهی تن ، شاه ماهی (مگر اینکه بتوانید شاه ماهی روغنی بگیرید)
  • ماهی بسیار ظریف – مانند کبوتر تنها و سرحال

2. پودر چیپوتل – هنوز هم می توان مشکل آزار دهنده در استرالیا را پیدا کرد! در همه سوپر مارکت های اصلی فروخته نمی شود ، اما آن را در فروشگاه های میوه و سبزیجات (به عنوان مثال مزارع هریس) ، غذاهای خوشمزه و فروشگاه های لذیذ و ویژه (به عنوان مثال توماس دوکس) پیدا خواهید کرد. هزینه ای بیش از ادویه های معمولی ندارد. می توان آن را از طریق آنلاین سفارش داد Fyrverkerimat (فقط Aus)
اگر نمی توانید آن را ردیابی کنید ، فکر می کنم بهترین جایگزین is قاشق غذاخوری هر پاپریکا ، زیره و 1/2 قاشق چای خوری فلفل کاین است.
3. سیراچا – سس چیلی آسیایی که امروزه بسیار رایج است (با سس های فلفل و در قسمت آسیایی فروخته می شود). ماده بزرگ “تقلب” برای اضافه کردن سریع عطر و طعم به چیزها ، زیرا با بیش از فلفل قرمز درست می شود. برای کاهش جذابیت سس ، در عوض مقداری (یا همه) سس کچاپ را زیر آن قرار دهید.
4- تغذیه برای 3 تاکو (tortilla + ماهی + کلم ترشی) ، فرض می کنیم 2 یا 3 قاشق غذاخوری روغن موجود در ماریناد دور ریخته شود.

تغذیه ای:

نمایش: 309گرمکالری: 410کیلوکالری (21٪)کربوهیدرات: 38.8گرم (1.3٪)پروتئین: 28.3گرم (57٪)چربی: 17.3گرم (27٪)چربی اشباع: 2.9گرم (18٪)کلسترول: 61میلی گرم (20٪)سدیم: 378میلی گرم (16٪)پتاسیم: 278میلی گرم (8٪)فیبر: 6.1گرم (25٪)قند: 3گرم (3٪)ویتامین ها: 100IU (2٪)ویتامین C: 41.3میلی گرم (50٪)کلسیم: 110میلی گرم (11٪)آهن: 2.5میلی گرم (14٪)

در ابتدا منتشر شد مه 2016. به روز شده با عکس ها و فیلم های جدید و مهمتر از همه ، بخش جدید زندگی از دوزر اضافه شده!

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا